oj

aa oj det var ett tag sen nu men jag har typ inte hunnit blogga för det är så mkt med häst och allt. men jag ska försöka blogga mera och kanske lägga upp mera bilder så blir det roligare att läsa och kolla. idag har jag varit på överby och ridit. jag red igen. men i måndags så sa min ridlärare att hon tyckte att jag skulle flytta upp en grupp :D det var lite kul :) och nästan alla i den gruppen tycker också jag rider jätte bra och ska börja rida i deras grupp. :) <3 men idag ska jag sova hos mormor.



chanel kom ju för några veckor sen. jag är världens lyckligaste. chanel är en arab född1991(20 år). hon är brun med stjärn. bilden är tagen när hon precis kommit. vi har de i ett litet stall. där det finns 2 boxar och 2 rum för utrymme. och så finns det oxå ett loft. men höet har vi i en f.d bastu. men hon står ju inte själv. kim(justingiirl.blogg.se) bor där och har också sin islänning skyggni där. de trivs jättebra ihop. jag skiner upp varje gång jag kommer till stallet och ser chanel stå och äta gott gräs i hagen. och ännu gladare blir jag när hon kommer fram och hälsar :D men nu måste jag sluta.

meen glöm inte att komentera :D <3


kolla gärna in kims blogg ponniejumper.blogg.se. hon fotar jättebra! och lägger ut mkt bilder på bloggen. bloggen handlar typ om henne och hännes liv och det hon brinner mest för: HÄSTAR kolla gärna in den :D<3

RSS 2.0